101 Woonideeën
101 Woonideeën
 

Zelfmaker van de Week

Zelfmaker van de Week: Houten lettersNieuw! Wekelijks kiezen we uit ons enorme archief met zelfmakers één zelfmaakidee en bombarderen deze tot ‘Zelfmaker van de Week’. Op woensdag ontvang jij deze zelfmaaktip voorzien van beeld, stappenplan en benodigdheden in je mailbox. Zo kun je direct aan de slag. Nog geen lid van de 101 nieuwsbrief? Meld je dan snel aan.

Zelfmaken is populair
Hoofdredacteur Annette Niterink: “Zelfmaken is een van de belangrijkste pijlers van 101 Woonideeën. Uit lezersonderzoek blijkt elke keer weer dat de zelfmaakideeën uit het blad tot de populairste rubrieken horen. Lezers sturen ons ook elke maand stapels foto’s van hun eigen, zelfgemaakte woonitems of uploaden hun zelfmakers op onze site. Wie aan zelfmaken voor zijn huis denkt, denkt aan 101 Woonideeën.”

Koffietafelkruk
Deze week vind je in de ‘Zelfmaker van de Week’ een idee voor het maken van houten letters. Letters zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, maar waarom maak je ze niet gewoon zelf? Naar het zelfmaakidee.

Aanmelden ‘Zelfmaker van de Week’
Ook wekelijks de ‘Zelfmaker van de Week’ ontvangen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Archief 2013

Zelfmaker van de Week: KinderstadZelfmaker van de Week: Kussen vol nostalgieZelfmaker van de Week: TegeltafelZelfmaker van de week: Lampvoet van oude mokken

Zelfmaker van de Week: Bordjes beschilderenZelfmaker van de Week: Schouw van sloophoutZelfmaker van de Week: Vrolijk tafelkleed

 

Archief 2012