101 Woonideeën
101 Woonideeën
25 July 2012  |  101Woonideeen

Zpagetti poef hakenIedereen kan een poef haken met zpagetti. Dit brede haakgaren is perfect om interieuritems mee te maken. Met een duidelijk patroon of een workshop staat er straks een homemade zpagetti poef in je huis. En lukt het niet, dan koop je toch stiekem een al gehaakte zpagetti poef.

Wat is Zpagetti
Het haakgaren Zpagetti van Hoooked zijn gemaakt van restmaterialen en dus 100% gerecycled. Het garen is uitermate geschikt voor het haken van homedeco. Met een haaknaald, enkele klossen garen en een patroon ga je zelf aan de slag. De Hoooked garen zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren. Je kunt alles wat je maakt dus volledig aanpassen aan je interieur.

Poef haken Zpagetti
Op de binnenkijken-pagina van 101 verscheen een hele mooie Zpagetti poef van ons webredacteur Marloes. Binnen een korte tijd was de poef al tientallen keren geliked. Jij zelf kan ook zo’n poef maken. Bekijk de instructies op Weethetsnel.nl en leer hoe je rond moet haken. In de webshop van Echtstudio koop je al je benodigdheden en je kunt aan de slag.

Krijg je een poef haken nog niet zo snel onder de knie? Dan is een Zpagetti workshop een uitkomst. Zo word je exact uitgelegd hoe je moet haken en kan je geholpen worden als je vastloopt.

Zpaggetti poef kopen
Weet je van te voren al dat een poef haken eigenlijk niet aan jou besteed is? Dan kan je het misschien maar beter overlaten aan geoefende hakers. Op de website van Etsy kunnen mensen hun zelfgemaakte spullen verkopen. Er worden ook allerlei Zpagetti poefen verkocht. Zoals een poef op pootjes van Made by Ans of een kussen poef van Nanahome. Tuurlijk mag je gewoon tegen iedereen zeggen dat je hem wel zelf gemaakt hebt!

Reacties

0 reacties
Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)