101 Woonideeën
101 Woonideeën
Magazine

Bloggers


1 December 2012  |  Marike Bijlsma

 

Lomography zie je niet alleen op steeds meer weblogs, maar ook op straat! Lomography benodigdheden zijn namelijk lang niet zo lastig te krijgen als je misschien denkt en ook als je misschien niet gelijk aan het fotograferen wilt slaan, kun je toch meedoen met de lomography trend.

 

Het merk Lomography heeft een eigen winkel in Amsterdam, maar er zijn nog meer handige adresjes. 101 styliste Kim gaf als tip de winkel Artika in Amsterdam, tegenwoordig beter bekend als By Popular Demand, voor Lomography camera’s en rolletjes. Ligt Amsterdam voor jou niet naast de deur? Ook online kun je gelukkig een heleboel vinden!

 

 

A Day With Kate

De webshop A Day With Kate heeft een prachtige collectie aan stationery, papieren rietjes en speelgoed voor kinderen. Maar A Day With Kate verkoopt ook lomography camera’s. Naast 9 verschillende camera’s, waaronder diverse ‘Diana’s, verkoopt deze webshop ook de filmrolletjes die je nodig hebt om te fotograferen.

 

 

Webshop van Lomography

Het merk Lomography verkoopt natuurlijk ook camera’s, ruim 100 verschillende soorten. Maar naast lomography camera’s, vind je in deze webshop ook andere toffe producten. Wat dacht je van een notitieboekje met lomo-afbeeldingen? Of een fotolijst voor foto’s met een fisheye effect? Of een boek met een compleet overzicht van de trend lomography? Genoeg keus!

 

 

 

 

Fotogadgets op Etsy

Op Etsy vind je weliswaar geen lomography camera’s, maar wel genoeg andere toffe dingen. Van een vilten iPhonehoesje met cameraprint tot buttons voor ‘polaroid girls’ tot een camera broche. En ken je een liefhebber van fotograferen? Dan kun je een ‘I’m a Canon girl’- kaart sturen. Kijk voor meer lomography gadgets op Etsy.

 

 

Blogger Iris van Enigheid.nl koopt haar lomography spullen bij de fotowinkel Verschoore. Ze hebben ook een webshop met lomograhpy camera’s, accessoires en mooie boeken.

 

Deze blog is geschreven door Marike Bijlsma van LIVWOW.nl en is ontstaan door de blog over de blogtrend lomography.

reacties (0)

Reacties

0 reacties
Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)