101 Woonideeën
101 Woonideeën
Magazine

Bloggers


20 March 2012  |  101Woonideeen

 Voorjaarsslinger van Erika Harberts van Mikodesign
Voor het vogelfeestje van haar dochter Sofia maakte Erika Harberts van de blog Mikodesign al eens een soortgelijke slinger. Toen 101 haar vroeg om een bijdrage te leveren aan de Paasspecial die bij het aprilnummer hoort, hoefde ze niet lang na te denken. Haar slinger van papieren vogels en veren is perfect om de lente mee in te luiden!
Download de sjablonen voor de slinger die je helpen bij het maken van de slinger. Het stappenplan in beeld en tekst vind je in de Paasspecial die hoort bij het aprilnummer van 101 Woonideeën.

Erika omschrijft zichzelf als ontwerpster, textielliefhebber, blogger, moeder en creatieveling. Ze ontwerpt geweldige stoffen waar je zelf wat van kunt maken. In haar shop vind je diy-kits voor het maken van je eigen pop, konijn of Eiffeltoren. Houd haar website en blog in de gaten, want Erika is bezig met twee nieuwe kits!

Naast het ontwerpen van stoffen is Erika ook een fervent blogger en groot liefhebber van Parijs. Op haar andere blog verzamelt ze de leukste shoppingadresjes in de Franse hoofdstad. Ook in haar stoffen ontwerpen zie je meteen haar liefde voor Parijs terug. Het is een van haar inspiratiebronnen, net zoals kindertekeningen, folklore, kunst en haar omgeving. Op de vraag wat Erika’s droom is antwoordde ze: ‘een appartement in Parijs!’

Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen is een veelgehoorde uitspraak. Dat hoef je tegen Erika niet te zeggen; ze organiseert regelmatig themafeestjes waar maanden van voorbereiding aan vooraf gaan. Kijk voor inspiratie eens op Erika’s Pinterest-pagina. Ze verzamelt er onder meer de mooiste slingers.

Erika’s online favorieten:
Creature Comfort
Vlijtig
Wood & Wool Stool
Dosfamily
Moodkids Magazine
Papier Mache
Fryd + Design

Erika in het juninummer
Houd het juninummer van 101 Woonideeën in de gaten, want in dat nummer vind je een groot interview met Erika waarin ze vertelt over de bloemstukken van Frida Kahlo, themafeestjes in haar achtertuin en haar bezoekjes aan de Sacré-Coeur in Parijs.

Reacties

0 reacties
Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)