101 Woonideeën
101 Woonideeën

Bloggers


27 October 2012  |  101Woonideeen

All the Luck is begonnen met webshop en blog en sinds kort hebben zij een eigen vintagewinkel in hartje Amsterdam. Jane en Nina, de eigenaressen van All the Luck in the World, verzamelen de meest originele vintage artikelen. Voor 101 bracht ik – stagiaire Tessa Klop – een bezoek aan deze winkel vol met mooie spullen, van hergebruikt tot handgemaakt.

Wie is het gezicht achter All the Luck in the World?
Wij zijn Jane Schouten en Nina van den Maagdenberg, moeder en dochter en we zijn gek op vintage. Jane werkt drie dagen in de week als grafisch ontwerper en Nina is net afgestudeerd als goudsmid. Regelmatig bezoeken we marktjes en kringloopwinkels om de mooiste vintage producten te verzamelen. We droomden van een eigen winkel en dat is nu werkelijkheid geworden.

Hoe is All the Luck in the World geboren?
Na een tijd puilde het huis uit van de spullen. Jane besloot een webshop te starten en vervolgens een blog. Haar eigen werk verkocht ze ook in haar Etsy-shop. Regelmatig praatten we over een eigen winkel. Toen Nina net klaar was met haar studie en we dit mooie pand tegenkwamen, viel eigenlijk alles op zijn plek. We dachten: “nu moeten we het gewoon gaan doen!”.

Wat is jullie favoriete ontwerp in jullie Etsy-shop?
Op dit moment hebben we alleen kaarten in de Etsy-shop. De borduursels (het zijn er veel) vinden wij zelf het leukst.

Recycled vintage of new modern?
Wij kiezen voor recycled vintage! New modern zie je tegenwoordig overal. Vintage producten roepen herinneringen op. Iedereen die hier binnenkomt herkent wel iets en heeft daarbij een eigen verhaal. Ook vinden we vintage producten gewoon veel mooier.

Een blog, een webshop en sinds kort een winkel in hartje Amsterdam. Hebben jullie nog meer spannende toekomstdromen?
Onze winkel is nu bijna een maand open, dus we zijn nog hard bezig om de winkel te laten slagen. Dat zou ons al heel gelukkig maken. Misschien verhuizen we ooit naar een andere locatie, bijvoorbeeld in een drukke winkelstraat. Ook hoop ik, Nina, dat er in de toekomst meer tijd vrij komt om zelf sieraden te maken. Maar eerst zetten we alles op alles om van de winkel een succes te maken!

Wie volgen jullie allemaal online?
• Wood and wool stool
• Planet Fur
• Eline Pellinkhof
• Dottie Angel
• By Petra
• Ingthings
The Seventy Tree
• Vlinspiratie
• Een Nieuw Avontuur
• Miko Design

All the Luck in the World bevindt zich aan de Quellijnstraat 80 in Amsterdam. Ga zeker eens langs om al het moois van dichtbij te bekijken!

reacties (0)

Reacties

0 reacties
Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)