101 Woonideeën
101 Woonideeën

Bloggers


2 February 2013  |  Monique van der Vlist

101HappyValentineWeek: Een week vol liefdesberichten op het 101-blog.

De beste servetten voor Valentijn van laviejolie.com

 

Dat we op zoek waren naar mooie producten voor Valentijnsdag hoefden we geen twee keer te zeggen. Jullie zonden massaal prachtige kaarten, printables, producten en zelfs diy-ideeën in om je lief dit jaar eens goed te verrassen. Het was een feestje om alles te bekijken. Bedankt voor jullie fijne inspiratie! Al die mooie dingen willen we graag een week lang (!) met je delen. We trappen vandaag en morgen af met online shopcadeautjes. 


Print Love is in the air van het Zweedse Kitchenbloom via houseofc.nl

Ken jij zeldzaammooi.com al? Daar vind je werk van ontwerpers en kunstenaars uit de Benelux. Speciaal voor valentijn kun je hier shoppen. (links: lamp draad van Onshus; rechts valentijn shirt van the cats pyjamas beide via zeldzaammooi.com).

Flexi Love bank, de meest flexibele bank ooit van recycled papier. Romantische setting voor twee maar ook voor grootgebruik tot 12 personen. Je moet echt het filmpje over de bank bekijken op de site van laviejolie.com.

 

Tekst op canvas brengt maatwerk teksten op canvas. Huwelijksaanzoeken, liefdesverklaringen en -gedichten op canvas gedrukt!

 

Een kussentjes van studiodewinkel.nl met daarop een, met de hand geborduurd,  kussend stel aan zee in fluor oranje. 

 

 
Edelsmeden is niet helemaal een ‘woonding’ maar zeker wel een droom voor valentijnsdag. Daarom verdiend deze inzending van liefs-van.nl zeker aandacht in deze 101HappyValentineWeek

Krijt en harten (ideaal om een persoonlijke boodschap aan toe te voegen). Een hart van Maike Oosterbaan via haar Etsy shop MOCreatie (links) en dit hart van schoolbordstof van handmadespecials.nl.

 

reacties (0)

Reacties

0 reacties
Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)