101 Woonideeën
101 Woonideeën
Magazine

Bloggers


20 February 2012  |  Anne-Marije Vendeville

Op de redactie van 101Woonideeën staat hij hoog op het verlanglijstje: een schuifdeur voor in huis. Vooral zo’n houten exemplaar is een echte sfeermaker. In het maartnummer van 101 Woonideeën vind je een stappenplan om een schuifdeur van steigerhouten planken in 10 stappen zelf te maken! Ga je zelf aan de slag? Voor het monteren van de deur heb je wel een paar extra handen nodig.


 

* * *

 

Schuifdeuren zijn er in alle soorten en maten, met als bijkomend voordeel dat ze veel ruimte besparen! Naast hout, zie je ook veel glas en spiegeldeuren. Denk jij ook aan een schuifdeur? Op Pinterest vind je al een board 101 ideas for doors’. Genoeg inspiratie! Zie jij ook prachtige deuren voorbijkomen? Pin ze!

Van links naar rechts: Deur in industrieel loft. Te zien op Desire to Inspire. *Glazen deur te zien op Homedesignfind *Zwart schuifdeur te zien op Interior Design Photo Gallery.

 

* * *

 

Ook een schuifdeur van steigerplanken maken?

Het maart nummer is vanaf dinsdag 21 februari te koop!
Hier kan je het nummer alvast doorbladeren.
Geen tijd om naar de winkel te gaan? Hier kan je het nummer bestellen, zonder verzendkosten!

 

 

 

Reacties

1 reacties
  1. Herman - January 7, 2013 8:47 pm

    Onwijs gaaf die schuifdeuren. Maar waar koop je zo een industriele deur? Ben al maanden op zoek. Zelfs het grove stalen beslag is in Nederland niet te krijgen! Iemand een tip?

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)