101 Woonideeën
101 Woonideeën

Bloggers


21 October 2011  |  Monique van der Vlist

Zaterdag 22 oktober begint in Eindhoven de Dutch Design Week. Misschien denk je erover om te gaan. Twijfel je nog hoe je dat thuis gaat organiseren met je kinderen. Neem ze gewoon mee!! De hele week is er veel voor hen te doen bij de Ontdekfabriek. Net als vorig jaar verzorgen Marieke & Joscha van jaszakschatten.nl weer een van de workshops tijdens de dutch design week!

-

Workshop van Marieke & Joscha vorig jaar tijdens DDW

Aansluitend op het thema: ‘3 deuren verder’, kun je de zondag 30 oktober  bij jaszakschatten een ontwerp ter verbetering van het leven van een ander vormgeven en echt laten bezorgen.

…Je oma is slecht ter been? Niet met jouw blitze loopstok!

…Zit jouw verrukkelijk Surinaams kokende buurvrouw altijd onder de vetspetters? Niet met een spetter van een schort!

Jij kent vast wel iemand die jou hulp heel goed kan gebruiken.

– – – – –

Na een woeste bedenk fase (thuis of ter plekke) kun je jouw vernuftige ontwerp uitwerken op een (deels voorbereide) SCHATkaart. Marieke & Joscha helpen je graag een handje en zorgen uiteindelijk ook (na het exposeren ervan) dat de SCHATkaart door de juiste brievenbus glijdt. Vergeet dus het adres niet mee te brengen!

…en een postkaart uit een onverwachte hoek is op zich al om vrolijk van te worden!

-

Wie zijn Joscha & Marieke?

Joscha Keijl (MUSwerk) en Marieke Tol (T-A-K) kwamen anderhalf jaar geleden bij toeval op elkaars sites terecht. Behalve veel wederzijdse inspiratie die ze daarbij opdeden, ontdekten zij ook veel overeenkomsten hebben. Een daarvan is dat ze alle twee mama zijn van kindjes die (net als Joacha en Marieke zelf) graag verzamelen. Regelmatig leggen zij die collecties vast met behulp van hun camera of scanner. Natuurlijk zijn er meer kinderen die allerlei dingen in hun jaszak stoppen. Zo ontstond het idee om ook andermans jaszakschatten om het blog jaszakschatten.nl te gaan verzamelen.


-
-

wanneer: zondag 30 oktober a.s.

locatie: De Ontdekfabriek op Strijp-S Komen jullie ook?!

voor vragen: kun je Marieke & Joscha mailen via info@jaszakschatten.nl

het volledige kinderprogramma: tijdens de Dutch Design Week: klik hier


Reacties

0 reacties
Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)