101 Woonideeën
101 Woonideeën

Bloggers


25 October 2010  |  Monique van der Vlist

Dutch Design Week kinderworkshops

Dutch Design Week kinderworkshops

‘Tijdens de dutch design week ook talloze fijne (kinder) workshops!’ Dat schreven Joscha van MUS en Marieke van T-A-K naar ons 101-blog. Zij gaven afgelopen zaterdag samen de workshop ‘Rijgsels’.

Speciaal voor ons hebben zij dit bericht gemaakt! Dank jullie wel!

Dutch design week workshop

Joscha & Marieke: “De workshop bij DDW zit erop. Hal 1 is van wat broodnodige vrolijkheid en kleur voorzien en dat werd met groot enthousiasme door kinderen, ouders en andere bezoekers ontvangen. Het gaf ons weer veel energie en plezier om de enthousiast deelnemende kinderen van tomatenpureeblikjes, taartrandjes, puzzelstukjes, lege nespressocupjes en je kunt het zo gek niet verzinnen, de meest creatieve rijgsels te zien maken! Deze keer was de workshop lekker warm binnen en was er voor een herfsttintje ook physallis en vers gevallen herfstbladeren aan de waslijn te  vinden. Maar in de zomer gaan de klinkende en bont gekleurde slingers natuurlijk vrolijk in de buitenlucht tijdens festivals wapperen en schitteren.

In de tussentijd zitten wij niet stil en zijn we druk bezig met ons jaszak schatten project, dat gisteren ook genoeg aandacht kreeg (we hopen op veel fijne inzendingen ;-)). Ook hopen we de kinderen genoeg te hebben geinspireerd om tijdens de koude wintermaanden zelf aan de slag te gaan met rijgen, want daar doen we het natuurlijk voor!”

a.s. woensdag, zaterdag en zondag zijn er ook weer kinderworkshops tijdens de Dutch Design Week. Kijk hier voor meer informatie.

Dutch Design Week kinderworkshop

Reacties

0 reacties
Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)