101 Woonideeën
101 Woonideeën

Bloggers


30 March 2012  |  101Woonideeen

Yvonne Eijkenduijn is fotograaf, stylist en eigenaar van de populaire Yvestown Blog. Sinds kort heeft ze een kleine online shop waar ze wol verkoopt die ze gebruikt voor haar haakprojecten. Deze getalenteerde dame wilden wij graag hebben voor onze Paasspecial die hoort bij het aprilnummer van 101 Woonideeën. Wie kan er nou beter schattige mutsjes haken om je eitjes warm te houden tijdens het paasontbijt? Precies, niemand!

 


Yvonne in het kort:

Yvonne woont in een voormalig brouwershuis uit 1896 in het Belgische Lommel, net over de grens. Haar laatste aankoop voor haar huis is de Hee Lounge Chair by Hay in wit. Ze is nu bezig met zomerklaar maken van haar achtertuin en de renovatie van haar huis. Yvonne heeft een zwak voor stoelen, tijdschriften, oud servies en Ewan McGregor. Ze droomt van een bed&breakfast in Zweden.

 

Kleuren
Voor de website Kleurinspiratie maakte Yvonne een kleurenkaart naar aanleiding van de kleuren die ze in haar huis gebruikt. Niet zomaar alle kleuren komen erin bij deze creatieve dame! Roze is een van Yvonne’s favoriete kleuren, maar dat het niet meteen zoet of meisjesachtig hoeft te worden, bewijst ze met haar inrichting. Hier geeft ze een aantal tips voor het gebruik van kleur.

 

 


Yvonne kan niet alleen haken als de beste, ook in de keuken zwaait ze de scepter. Op The Yvestown Blog deelt ze de lekkerste recepten.

 

 

Naast twee heerlijke recepten van Yvonne’s hand zie je hier het Ixxi wandsysteem dat ze in haar huis heeft hangen.
Bij Ixxi kun je kiezen uit een aantal bijzondere beelden uit de beeldbank of zelf een of meerdere mooie foto’s uploaden.
Met kruisjes koppel je kaarten aan elkaar, zodat je in elk gewenst formaat je eigen interieurproduct kunt maken.

 

Pasen
Yvonne: ‘Ik vier Pasen traditioneel met de familie. Ik versier, dek uitgebreid de tafel en iedereen komt voor brunch.’ Hieronder zie je de eiermutsjes die ze voor ons maakte. In haar shop vind je de kleuren garen die je nodig hebt voor dit leuke paasprojectje.

 

 

Don’t speak Dutch? Yvonne translated the tutorial for this lovely Easter Egg Cosies on her blog. Here you can also find the cotton you’ll need!

 

Wat zijn Yvonne’s online favorites?

Sweet Paul Magazine
Lonny Mag
Rifle Paper Co.
The Design Files
101 Cookbooks

Reacties

2 reacties
  1. escort Oslo - September 7, 2012 6:48 am

    uitzonderlijke plaats post. Ik ga naar bladwijzer en uit te checken veel vaker. Ik hou echt van de website template

  2. seo service - September 6, 2012 6:47 am

    Dit is zeer true.I mijn gewicht kwijt net veranderingen in de voeding, die alle vegetarische en van low carb Dat heeft me veel geholpen en ik stel voor iedereen

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)