101 Woonideeën
101 Woonideeën

Bloggers


23 November 2012  |  101Woonideeen

Sinterklaas is weer in het land! Tijd voor leuke schoencadeaus, heerlijke lekkernijen en feestelijke decoratie in huis. Ook pakjesavond komt steeds dichterbij. 101 ging op zoek naar leuke producten en zelfmaakideeën voor een perfecte sinterklaasavond.

Met deze sinterklaas en zwarte piet stempels van Miss Honey Bird maak je van ieder pakketje een feestje. Bestempel het cadeaulabel, het gedicht of de schoenbriefjes van Sint en Piet.

Heb jij je verlanglijstje voor de Sint al klaar? Met deze leuke lijstjes van Joyce Koornneef is het nóg leuker om al je wensen op te schrijven. Download ze gratis op haar website!

Onmisbaar voor een gezellige familieavond: lekkere zoetigheden. Met het complete cupcakepakket en recept van Jouw Taartshop maak je leuke Zwarte Piet cupcakes. De bakvormpjes van Cupcakes & Muffins zijn ook favoriet bij 101!

Om extra in feeststemming te komen versier je het huis met deze slinger, verkrijgbaar bij Speldeprik. De verlanglijstjes zijn geplastificeerd waardoor je er met een whiteboard-stift gemakkelijk op kunt schrijven.

Perfect voor de koude winterdagen: een grote kop thee. Blond Amsterdam heeft speciaal voor Sinterklaas deze mokken gemaakt!

Net als vorig jaar vind je bij Homemade Happiness weer sinterklaas-downloads voor een leuk prijsje. Met de SchoenzetKalender houdt je eenvoudig bij op welke dagen je kroost hun schoenen mogen zetten. De vlaggetjes en labels maken je cadeaus extra feestelijk.

Breng je huis in sinterklaas sfeer met deze stickers van Haikje. Leuk voor op het raam of de muur!

Cadeaus inpakken is soms een hele klus. Met de cadeaulabels van Muswerk is het een fluitje van een cent!

Tot slot mogen op sinterklaasavond natuurlijk de pepernoten, chocoladeletters, speculaaspoppen en andere lekkernijen niet ontbreken. Sta je graag zelf in de keuken? Bij Allerhande vind je heerlijke sint-recepten!

101 wenst iedereen een fijn sinterklaasfeest!

Reacties

0 reacties
Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)