101 Woonideeën
101 Woonideeën

Bloggers


7 December 2012  |  Monique van der Vlist

 

Vormgever, illustrator en naaister Sofie is het brein achter hutsepot.be. Ze maakt naast de leukste stoffen poppen, prachtig illustraties. Bijvoorbeeld deze van Misses Sparow, Foxy Lady en Misses Hedgehog die je alle drie een pracht van een kerst wensen. Meer zien of bestellen?  Kijk op Sofie haar blog daar zie je ook te leuke raamstickers!

pinterest.com/hutsepot

Hoe mooier kunnen we starten met de derde 101Kerstkaartencountdown dan op deze sneeuwwitte vrijdag? Doordat we weer een geweldig hoeveelheid inzendingen hebben mogen ontvangen is het ons voor de derde keer gelukt een overzicht te creëren van de meest prachtige kerstkaarten gemaakt door Nederlandse & Belgische ontwerpers. Hiervoor willen we jullie hartelijk danken. We wensen je heel veel plezier & inspiratie toe tijdens het volgen van deze Countdown.

Meer achtergrondbeeld van de kaarten krijg je via onze 101 instagram (account: 101woonideeen).
Op pinterest verzamelen we al deze kerstkaarten tot een compleet overzicht. Volg ons via #101kerstkaartencountdown

 

Het mag inmiddels bekend zijn: bij 101 hebben we een zwak voor het werk van de Krantenkapper. Hier weer zo’n geslaagd project van dit ontwerpers-duo; Janneke en Lotte. Kijk voor meer informatie over de kaartjes op krantenkapper.nl. Daar vind je overigens ook stempels in dezelfde winterse kerstsfeer. Om hebberig van te worden!

pinterest.com/dekrantenkapper

 

 

‘O, wat zijn ze leuk!’, klonk het hardop vanachter een 101-computer toen het bestandje met de kerstkaarten van Clixbeedesign opende. ‘Ik heb meteen zin om in de sneeuw door het bos te lopen!’ Val jij ook voor de eekhoorntjes en de eikeltjes? Je koopt de kaarten via etsy.com/clixbeedesign. Meer weten over de ontwerpster Cäcilia Turner? Kijk dan op clixbeedesign.blogspot.nl.

 

Yvonne de Jonge is illustrator en brein achter mouseblossom. Op haar blog mouseblossom.nl  lees je alles over haar werk. Sphynx-katten Damian, Minky en PingPing, de katten van Yvonne, blijken ware modellen te zijn, Ze komen regelmatig terug in de illustraties van Yvonne zo ook op een van de kerstkaarten. Je kunt de kaarten bestellen via etsy.com/Mouseblossom.

 

 

 

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tussen kerst en nieuwjaar vult het 101blog zich vol kalenders voor 2013    #101kalenderweek

Reacties

0 reacties
Nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht, wordt niet getoond)

Opmerking (verplicht)